логоFacebookTwitterYouTubeeMail

Драги љубители на германските филмови!

 Амбасадата заедно со Центарот за култура „Антон Панов“ од Струмица го отвора   

  12. Фестивал на новиот германски филм
    во четврток на 27.10.2016 во 20:00 часот во

Центарот за култура во Антон Панов Струмица со трагикомедијата МЕД ВО ГЛАВАТА од познатиот германски режисер и актер Тил Швајгер

До 29. октомври можете да видите уште три играни и два детски/семејни филмови.

Повеќе информации можете да најдете на: www.fngf.mk, www.skopje.diplo.de и на Facebook. 

Нашето мото е „Го сакаме филмот“  - се надеваме и Вие исто така.

Се гледаме во кино! НУЦК „Антон Панов“ - Струмицаи тимот за култура на Амбасада на СР Германија - СкопјеВидео содржини

Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie