логоFacebookTwitterYouTubeeMail

Во рамките на Месечните лингвистички средби
COLLOQUIA LINGUISTICA на Истражувачкиот центар
за ареална лингвистика „Божидар Видоески“, при МАНУ,
проф. д-р Кристина Крамер, од Универзитетот
во Торонто, Канада, ќе одржи предавање на тема:REIMAGING THE LINGUISTIC LANDSCAPE OF SKOPJE
(ПРЕРАЗГЛЕДУВАЊЕ НА ЛИНГВИСТИЧКИОТ
ПЕЈЗАЖ НА СКОПЈЕ)

Ве покануваме на предавањето што ќе се одржи на 30 март
2017 г. (четврток), во 12 часот во малите сали на МАНУ.Видео содржини

Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie