логоFacebookTwitterYouTubeeMail

МАКЕДОНСКАТА АКАДЕМИЈА НА НАУКИТЕ И УМЕТНОСТИТЕ
има чест да Ве покани на предавањето на Оливер Шмит, Виена, Австрија
професор на Институтот за проучување на Југоисточна Европа при Универзитетот во Виена и член на Австриската академија на науките на тема:


ПОЛИТИЧКАТА ДИЈАСПОРА ВО ВИЕНА ВО 20-ТИТЕ ГОДИНИ НА XX ВЕК: Виена како центар на македонските, албанските и хрватските национални активности МАНУ,Видео содржини

Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie