логоFacebookTwitterYouTubeeMail

Словенечкиот центар - Скопје и Филолошкиот факултет Блаже Конески, при Универзитетот Св. Кирил и Методиј, Скопје организираат
Настанот ќе се одржи во среда, 1. март 2017, во 13.00 часот, на Филолошкиот факултет Блаже Конески, при Универзитетот Св. Кирил и Методиј, Скопје, во библиотеката за македонски книжевности и јужнословенски книжевности.Настанот е во рамките на Месецот на словенечка култура во Република Македонија, кој е во организација на проекција на документарен филм за д-р Франце Прешерен. Словенечкиот центар - Скопје и ќе биде реализиран со подршка на Бирото на Владата на Република Словенија за Словенците во соседството и по светот.Срдечно Ве покануваме!Поздрав
Сашо Стојковски
ПретседателВидео содржини

Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie