логоFacebookTwitterYouTubeeMail

МАКЕДОНСКАTA АКАДЕМИЈА НА НАУКИТЕ И УМЕТНОСТИТЕ

И З Л О Ж Б А

ПОРТРЕТИТЕ НА СВ. ЈОВАН ВЛАДИМИР ВО УМЕТНОСТА НА БАЛКАНОТ
ОД XVII ДО XX ВЕК

(Приредил: д-р Сашо Цветковски)

Изложбата ќе ја отвори академик Цветан Грозданов


МАНУ, 23 декември 2016 година (петок), 12 часотВидео содржини

Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie