логоFacebookTwitterYouTubeeMail

МАКЕДОНСКАТА АКАДЕМИЈА НА НАУКИТЕ И УМЕТНОСТИТЕ

ПРОМОЦИЈАна книгата


МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК:идентитет континуитет - доискажување од Трајко Стаматовски

Пригодна реч
академик Таки Фити, претседател на Македонската академија на науките и уметностите

Промотор
проф. д-р Димитар Пандев

Обраќање на авторот Трајко Стаматовски

Обраќање на Трифун Костовски

К о к т е л


МАНУ, 19 декември 2016 (понеделник)
12 часотВидео содржини

Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie