логоFacebookTwitterYouTubeeMail

  Одделението за медицински науки и Истражувачки центар за генетско инженерство и биотехнологија „Георги Д. Ефремов“

при Македонската академија на науките и уметностите

 

ПРЕДАВАЊЕ-

ИДНИНАТА НА ЗДРАВСТВЕНАТА ЗАШТИТА
– ШВАЈЦАРСКА ПЕРСПЕКТИВА


THE FUTURE OF HEALTH CARE – SWISS PERSPECTIVE

Проф. Томас Целтнер / Prof. Thomas Zeltner
Професор на Универзитетот во Берн, Швајцарија
и на Универзитетот Харвард, САД

Предавањето ќе се одржи на 12 октомври 2016 година (среда), во 12 часот, во Амфитеатарот на МАНУ.

Акад. Илија Филипче

Секретар


Одделение за медицински науки  

 Акад. Момир Поленаковиќ

Раководител


ИЦГИБ „Георги Д. Ефремов“Видео содржини

Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie