логоFacebookTwitterYouTubeeMail

МАКЕДОНСКАTA АКАДЕМИЈА НА НАУКИТЕ И УМЕТНОСТИТЕ 

има чест да Ве покани на отворање на

И З Л О Ж Б А Т А

ПОРТРЕТИТЕ НА СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ ВО ЛИКОВНАТА УМЕТНОСТ  НА МАКЕДОНИЈА И НА СОСЕДНИТЕ ЗЕМЈИ

(изборот го направи акад. Цветан Грозданов)

Изложбата ќе ја отвори академик Цветан Грозданов

МАНУ, 30 јуни 2016 година (четврток), 20,00 часотВидео содржини

Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie