логоFacebookTwitterYouTubeeMail

По повод одбележувањето на 25-годишнината од

приемот на Република Македонија во Обединетите нации

и 100-годишнината од раѓањето на првиот претседател

на Република Македонија Киро Глигоров,

Македонската академија на науките и уметностите и

Дипломатскиот клуб – Скопје, имаат чест да Ве поканат

на промоција на Зборникот


„ЗА И ОД КИРО ГЛИГОРОВ“


МАНУ – Свечена сала

17 април (вторник) 2018, во 12 часот

Агенда


Отвoрање на настанот


12:00 – 12:15: модератор г. Ахил Тунтев, амбасадор


Промотори


12:15 – 12:45: акад. Таки Фити, претседател на Македонската академија на науките и уметностите


12:45 – 13:10: г. Виктор Габер, амбасадор и претседател на Дипломатскиот клуб – Скопје


П р и г о д е н  к о к т е лМАНУ – Свечена сала
17 април (вторник) 2018, во 12 часот

 

 Видео содржини

Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie