логоFacebookTwitterYouTubeeMail

СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ
на Книжарницата на МАНУ
12 – 12,15 часот
Обраќање на акад.Таки Фити, претседател на МАНУ
12,15 – 12,30 часот
Претставување на новата интернет-страница на МАНУ
обраќање на акад. Леонид Грчев, научен секретар на МАНУ
12,30 – 12,45 часот
Претставување на електронското издание
„Раѓањето, создавањето и развитокот на МАНУ во/низ документи“;
обраќање на акад. Георги Старделов, редактор на е-изданието
12,45 – 13,15 часот
Отворање на Книжарницата на МАНУ
К о к т е л
Амфитеатар на МАНУ
29 ноември 2017 година (среда), 12 часотВидео содржини

Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie