логоFacebookTwitterYouTubeeMail

Утре, петок, 30.06.2017 во Кино Култура во 13:00 ч. ќе се одржи јавна дискусија со наслов “Што треба да се прави со СК2014?”.  

Експерти од областа на културното наследство и архитектурата разговараат со министерот за култура за можните пристапи кон решавање на проблемот.

Учесници:

Роберт Алаѓозовски - Министер за култура
Донка Барџиева Трајковска - Центар за културно наследство
Сања Раѓеновиќ - Архитект

Се надеваме на ваше присуство. За повеќе информации: 070-388-693Видео содржини

Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie