логоFacebookTwitterYouTubeeMail

Македонската академија на науките и уметностите

на 5 јуни 2017 (понеделник), во 12,00 часот,

има чест да Ве покани на промоција на


СПИСАНИЕТО „ПРИЛОЗИ“ (XLVII)

на Одделението  за општествени науки,

број посветен на академик Иван Катарџиев,

по повод 90 години од неговото раѓање


Промоцијата ќе ја отвори академик Таки Фити,

претседател на Македонската академија

на науките и уметностите


За делото на академик Иван Катарџиев

ќе зборува дописен член Драги Ѓоргиев


Обраќање на академик Иван КатарџиевВидео содржини

Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie