логоFacebookTwitterYouTubeeMail

МАКЕДОНСКАТА АКАДЕМИЈА НА НАУКИТЕ И УМЕТНОСТИТЕ

има чест да Ве покани на пристапното предавање на
проф. д-р Марјан Марковиќ

избран за дописен член на МАНУ

на тема:

МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК КАКО КОМПЛЕКСЕН АДАПТИВЕН СИСТЕМ

За научниот придонес на проф. д-р Марјан Марковиќ
ќе зборува академик Зузана Тополињска 

МАНУ, 21 април 2016 (четврток), 12,00 часотВидео содржини

Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie