Џорданвил во пролет

...Колку е убаво повторно да се биде во дворовите на домот на нашиот Троичен Бог!

Тропари и кондаци {mp3}Tropari_i_kondaci{/mp3} 

Jordanvil.prolet11.jpg

Jordanvil.prolet11.jpg

Jordanvil.prolet11.jpg

Во Царствии Твојем {mp3}Vo_Carstvii_Tvojem{/mp3} 

Jordanvil.prolet11.jpg

Jordanvil.prolet11.jpg

Jordanvil.prolet11.jpg

Jordanvil.prolet11.jpg

Jordanvil.prolet11.jpg

Jordanvil.prolet11.jpg

Jordanvil.prolet11.jpg

Jordanvil.prolet11.jpg

Jordanvil.prolet11.jpg

Jordanvil.prolet11.jpg

 За Преминпортал:

Славица Л.

Лето Господово 2011

Друго: