3.angeli.so.truba

 Скопје, 2ри октомври  2020 год.- храм на св.пророк Илија, н.Аеродром

 

 

 

 

 

3.angeli.so.truba

 

 

 

Мал петочен водосвет:

„За да се освети оваа вода со силата, дејството и слегувањето на Светиот Дух...“