3.angeli.so.truba

(6та недела по Педесетница)

  Евангелие на празник: Свето евангелие според светиот апостол Матеј 15:21-28

 На 20ти јули  2020 година, во  нашата света, соборна и апостолска  Цркви молитвено се прослави споменот на :


Светата великомаченичка Недела,Преподобен Тома Малеин,