3.angeli.so.truba

На 17ти јули 2020 година, во  нашата света, соборна и апостолска  Цркви молитвено го прослави споменот на

Св. Андреј архиепископ Критски;

преп. Андреј Рубљов

3.angeli.so.truba

Евангелие на денот: Свето евангелие според светиот апостол Матеј 13:44-54

 3.angeli.so.truba

 

 

3.angeli.so.truba

 

 3.angeli.so.truba

 3.angeli.so.truba

 

 

3.angeli.so.truba

 

3.angeli.so.truba