3.angeli.so.truba

Скопје, 05.06.2020 г.- Соборен храм Св.Климент Охридски“ (во петокот на каратинот поради вирусот Ковид19)

 

На празникот на Одд. на Вознесение; Св. Михаил Синадски; преп. Ефросинија Полоцка, во Соборниот храм на св.Климент Охридскиво Скопје, во отсуство на верниот православен народ, кој денес е во карантин поради вирусод Ковид 19, презвитер Горан Стојчевски  отслужи Божествена Литургија.