3.angeli.so.truba

 

 

 

На 16ти април 2020 г., во Четвртокот од Страсната седмица, свештеникот Методиј Митановски  скопската населба Лисиче отслужи Света  Василиева Литургија во храмот на св.ап-ли Петар и Павле.