image

 

На 27.03.2020 Во храмот Пресвета Богородица-Гостивар ,Повечерие со 4 Акатист на Пресвета Богородица богослужеше митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф со свештеници на Гостиварското намесништво.

 image

 image

 image

 

 http://tge.mk/product/4-akatist-na-presveta-bogoroditsa