IMG_4119

IMG_4123

На 20.01.2015 по повод празникот Собор на Св. Јован Крстител, Архиепископот охридски и македонски г.г. Стефан во сослужение на свештеници од Скопската православна епархија отслужи Архиерејска Литургија во црквата Св. Јован Крстител во н. Аеродром.

IMG_4200

IMG_4151

 IMG_4135

 IMG_4129

IMG_4156

IMG_4170

IMG_4181

IMG_4185

IMG_4212

IMG_4219

IMG_4235

IMG_4239

Извор: Скопска епархија