ФОТОПРЕЗЕНТАЦИЈА - „ МОЈА ВИЗУРА“ - Од денес, 05. 01. 2009  година до 31. 01. 2009 година.ФОТОПРЕЗЕНТАЦИЈА - „ МОЈА ВИЗУРА“


Редакцијата на ПреминПортал,  ги  повикува сите љубители на фотографијата, на  учество во фотопрезентација  на тема  „ МОЈА ВИЗУРА“

Фотографиите кои ќе ги испраќате  за  фотопрезентацијата  тематски не се ограничени, но  ПреминПортал препорачува да се фокусирате на интересни содржини и  ракурси.

- Број на фотографии:

Секој учесник на фотопрезентацијта  може да достави/пријави најмногу  5 (пет) фотографии.

- Техника:

Се примаат, односно во натпревар влегуваат исклучиво фотографии изработени со дигитална техника и во електронска форма.

- Формат:
Оптимални димензии на фотографијата е 800х600 пиксели. Препорачана големина на фајлот е до 2 MB.

- Обележување на фотографиите:

Сите фотографии задолжително да бидат прописно означени во Word document, да се напишат:

  • - името на фотографијата;
  • - името и презимето на авторот;
  • - адреса и контакт-телефон на авторот;

- Рок за испраќање на фотографиите: До 31.01.2009 година

- Испраќање на фотографиите:

Фотографиите, заедно со личните податоци, да се испраќаат во JPG или JPEG формат на електронската адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


За секакви дополнителни информации јавете се на електронската адреса Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

 


 


 

НАГРАДЕНИ УЧЕСНИЦИ 

 

  Посети:{moshits}