Со секој преглед на видеото,компанијата ке донира по 1 денар на ЈЗУ Универзитетска клиника за детски болести во Скопје.
Послушајте,уживате,споделете и поддржете❤🖖
Заедно да сме...

 

 

Алкалоид АД Скопје
Ти благодарам, како си, ми недостасуваш, чувај се…
Овие зборови длабоко ги чувствуваме, а силата на позитивната мисла зад секој од нив ја пренесуваме со посебна видеопорака, во обид да допреме со топлина и со ведрина за да направиме разлика и за да разубавиме нечиј ден!

Во годината на нашиот јубилеј, 85 години, продолжуваме да бидеме пример за општествено одговорна компанија и за тоа како можеме да направиме разлика преку своите дела!
За секој еден преглед на оваа наша видеопорака, на дигиталните канали на „Алкалоид“ ќе донираме по 1 денар, а целосната донација за Универзитетската клиника за детски болести ќе ја направиме во септември оваа година.

Заедно да сме...
#АлкалоидСкопје #ЗдравјетоПредСè #Донираме

Адаптација и музичка продукција
Мите Димовски
Тралала музичко студио

 

16ти јуни 2021 лето Господово