Даталаб МК и Македонски Телеком, Ве покануваат на промотивен настан што не смее да го пропуштите!

 
На 06.11.2013 во Хотел „Порта„ Скопје, ке се одржи промотивен настан каде ке ги прикажеме можностите и предностите кои компаниите ги добиваат со употреба на програмот за деловно работење PANTHEON Cloud како и премин од традиционален начин на работа кон електронско работење.

 
Доколку ве интригира како би ги подобриле процесите во вашата компанија без препишување на податоци, како до повеќе време за анализа и советување, побрза обработка на податоцие, повеќе клиенти и нормално повеќе приходи ке ни биде чест да присуствувате на Отворените денови - PANTHEON Cloud во Скопје.

 
Местата се ограничени и доколку ве интересира еден нов револуционерен начин на електронско работење ве молам да ми го потврдите вашето присуство најкасно до 05.11.2013 на e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. .

 
Локација: Хотел „Порта„ Скопје

Датум: 06.11.2013

Време: 13:00 до 15:00 часот
 

Претворете ги податоците во профит!

Со почит,

Даталаб МК