·

Почитувани и драги пријатели,

На 05.12.2019, во четврток, на Православниот Богословски факултет во 10.00 часот, ќе се одржи научна конференција со назив „Словото и словата“. Ќе настапам со излагање на тема: „Патолошката фиксација за убивање како слово и претстава“.

Повелете на настанот.

Калистрат Санџакоски