Македонската академија на науките и уметностите и Мирослав Масин Ве покануваат на отворањето на изложбата

Подобро на гранка одошто заглавен во лифт

на Мирослав Масин

Ликовен салон на МАНУ, вторник 26 ноември 2019 година во 19 часот.