Aleksandar.N.sv.Martinijan8

 

Од Издаваштвото-дел 1


https://www.manastirslepche.mk/izdavastvo/


Слепченскиот манастир посветен на Светиот Јован Претеча е духовно жариште кое изнедрило мноштво монаси – духоносци кои неуморно работеле на нивата Господова принесувајќи стократни плодови од кои до ден денес се ползуваат гладните за Словото Божјо.

 3.to.Naoganje.glava.sv.Jovan.Krstitel

 

 Од Издаваштвото-дел 2

 3.to.Naoganje.glava.sv.Jovan.Krstitel

3.to.Naoganje.glava.sv.Jovan.Krstitel