Денес за нас нема поважна мисија од духовното воспитување

на најмладите, кои како иднина на нашата Света Црква

и Татковина се надеж и утеха за сите нас.“

Оваа порака ја испрати Сестра Ефимија од манастрот во Рајчица.

 

Мај, 2019 лето Господово