Почитувани,
Ве покануваме на прес конференција по повод започнување на снимањето на филмот Balkan Is Not Dead што ќе се одржи на ден 19.05.2011 година (четврток) во 11 часот на Скопски саем (хала 4).


Со почит,
Кино око