Две деца од училиште во египетскиот град Сохаг, стојат и се молат во рушевините од црквата  „Свети Ѓорѓи“, откако таа беше опожарена од поддржувачи на Муслиманското братство.

 

 

 

 

 

 Извор:http://denesen.mk/web/2013/08/15/foto-deca-se-molat-vo-zapalenata-crkva-sv-gorgi/